خانه » آموزش‌ » آموزش فتوشاپ » آموزش اصلاح و برطرف کردن محوی عکس در فتوشاپ
آموزش فتوشاپ

آموزش اصلاح و برطرف کردن محوی عکس در فتوشاپ

آموزش اصلاح و برطرف کردن محوی عکس در فتوشاپ

آموزش اصلاح و برطرف کردن محوی عکس در فتوشاپ

سطح آموزش: مبتدی

آیا راهی وجود دارد که محوی تصویر را برطرف کنید؟ پاسخ کوتاه این است که نه واقعا، اما شاید بتوانیم در برخی موارد خیلی به نتیجه دلخواه نزدیک شویم. در این آموزش اصلاح و برطرف کردن محوی عکس در فتوشاپ را بررسی میکنیم و بدین ترتیب مجموعه ای از تکنیک ها برای اصلاح تصاویر محو را یاد میگیرید.

انواع محوی

بگذارید چهار نوع مختلف محوی را امتحان کنیم:

محوی حرکت دوربین زمانی دیده می شود که دوربین در حین گرفتن عکس حرکت می کند. حتی اگر حرکت دوربین برای شما غیر قابل مشاهده باشد، به این معنی نیست که در دوربین ثبت نمی شود. همه ی تکان های دوربین تصادفی یا اشتباهی نیستند. پن کردن نوعی از حرکت عمدی دوربین است که طی آن یک سوژه در حال حرکت را دنبال می کنید تا آنرا در فریم حفظ کنید.

محوی حرکت سوژه زمانی است که بخش های ایستای تصویر مثل زمینه شارپ می شوند در حالیکه بخش های متحرک محو هستند. وقتی این کار برای ایجاد افکت هنری انجام می شود نتایج در واقع میتوانند کاملا زیبا باشند.

بهترین روش برای اجتناب از حرکت ناخواسته سوژه استفاده از سرعت شاتر بقدر کافی سریع برای تثبیت حرکت سوژه است. این سرعت همیشه سریعترین حالت ممکن نیست. برای مثال، سرعت ۱/۱۲۵ ثانیه ممکن است برای سوژه ای که در حال راه رفتن است کاملا کافی باشد. در صورتی که دوربین به شما اجازه ی کنترل مستقیم سرعت شاتر را نمی دهد، ممکن است بتوانید با عکسبرداری با یک وضعیت پریست همچون Sports یا Action یا Children یا Pets ترفندی بزنید.

مشکلات فوکوس هم دلیل متداول دیگری برای محوی هستند. نگاهی دقیق به عکس زیر آشکار می کند که نقطه فوکوس کامل در واقع روی پشت گربه است. این یعنی چشمان او از نظر فنی خارج از فوکوس هستند.

انکسار در بیشتر از یک فرم می آید. نخست با قرار دادن دیافراگم روی درجه بالا (مثل f22) پرتوهای نور باید خیلی خم بشوند تا وارد دهانه باریک شوند و این مساله شارپ بودن عکس کاهش می دهد. ثانیا لنزهای ارزان ممکن است بخاطر کیفیت پایینی که دارند موجب انکسار شوند. دوربین های Holga دقیقا برای همین دلیل یک گروه طرفدار دوآتشه گسترش داد. در نهایت، ریختن چیز کثیف، روغن، اسپری نمک، مه یا رطوبت آب روی لنز هم میتوانید تصویر شما را سافت کند.

حالا که این بخش را پوشش دادیم، بیایید در واقع سعی کنیم تا چند تصویر محو را درست کنیم! با رفع ساده ترین مشکلات شروع میکنیم. مشکلات فوکوس و انکسار از این نظر که مبتنی بر حرکت نیستند در اینجا مشابه می باشند. مشکل ترین نمونه ها آنهایی هستند که فقط بخشی از تصویر تحت تاثیر قرار گرفته باشد. در این عکس، شناگر که مشخصا نقطه کانونی است کمی سافت شده است. هر چقدر درجه مشکل بیشتر باشد، سخت تر میتوان آن را اصلاح کرد. این یکی بایستی نسبتا آسان باشد.

اصلاح محوی غیرحرکتی

۱. یک کپی از تصویر خود را باز کنید

با باز کردن یک کپی از تصویر خود در فتوشاپ شروع کنید. همیشه با یک کپی از کار خود کار کنید!

۲. لایه پس زمینه را تکثیر کنید

با فراتر بردن ایده کار کردن از یک کپی، در پنل Layers روی لایه پس زمینه کلیک راست را بزنید (یا با گرفتن کلید cmd کلیک کنید). از منویی که باز می شود Duplicate Layer را انتخاب کنید.

۳. لایه را تغییر نام دهید

بطور پیش فرض، فتوشاپ نام این لایه جدید را Background copy میگذارد، اما شما این انتخاب را دارید که آنرا به هر چیزی که خواستید تغییر نام دهید. برای اینکه همه چیز را در این آموزش سرراست حفظ کنیم، من لایه خودم را به Working Layer تغییر نام دادم، از آنجاییکه این لایه ای است که با آن کار خواهم کرد.

وقتی وارد ویرایش های پیچیده تری می شوید و لایه های زیادی ممکن است داشته باشید که هر کدام برای ویرایش متفاوتی است یا اینکه برای ویرایش بخشی از تصویر شماست، دادن اسم بامعنی به لایه ها در زمان زندگی شما موجب صرفه جویی زیادی می شود. برای مثال، من ممکن بود اسم این لایه را swimmer می گذاشتم اگر قرار بود لایه ای داشته باشم که در آن آب را ویرایش کنم. اسم گذاشتن برای آنها باعث می شود که خیلی آسانتر همه چیز را سرراست و ساده حفظ کنید. روی OK کلیک کنید تا لایه را ایجاد کنید.

۴. توضیح مختصری در مورد لایه ها

حالا تمامی تغییراتی که انجام می دهیم روی این لایه کاری خواهد بود. به لایه ها مثل برگه های ترانسپرنت فکر کنید که بالای تصویر شما قرار می گیرند. این جور مقایسه کمی نقص دارد، اما برای الان جواب می دهد. بنابراین ما فقط یک برگه ترانسپرنت قرار دادیم و میتوانیم روی تمام این برگه خط بکشیم و بنویسیم.

وقتی نگاه میکنیم، میبینیم چه چیزی نوشته ایم، و علاوه بر این عکس اصلی را زیر آن میبینیم. در صورتی که چیزی که نوشتیم را دوست نداریم، میتوانیم برگه را دور بیاندازیم و بدین صورت تصویر اصلی هیچ صدمه ای ندیده است.

لایه ای که هایلایت شده لایه ای است که همه ویرایش خودمان را روی آن انجام خواهیم داد، پس مطمئن شوید که لایه working layer هایلایت شده است. در سیستم من، لایه فعال با رنگ آبی هایلایت شده است.

در صورتی که در مورد مردمک چشم کنار لایه در تعجب هستید، این آیکون نشان می دهد که لایه در صفحه نمایش دیده می شود یا نه. روی آن کلیک کنید و بدین ترتیب مردمک چشم خاموش می شود و لایه ناپدید می شود. شما روی لایه های مخفی نمیتوانید ویرایش انجام دهید. روی آن دوباره کلیک کنید تا مردمک چشم برگردد.

۵. ابزار Lasso را بردارید

حالا برویم از ابزار Lasso استفاده کنیم تا دور ناحیه ای که میخواهید اصلاح کنید را بگیریم. در صورتی که ناحیه کاملا بصورت شارپ مشخص هست و نسبت به اطرافش کنتراست قوی دارد، میتوانید در عوض از ابزار Magnetic Lasso استفاده کنید.

اگر ناحیه ای که میخواهید انتخاب کنید بطور کامل از خطوطی مستقیم مثل مستطیل، مثلث و مواردی از این قبیل تشکیل شده از ابزار Polygonal Lasso استفاده کنید.

برای انتخاب هر یک از ابزار Lasso، روی هر ابزاری که در موقعیت آیکون Lasso در حال حاضر نمایش داده می شود کلیک کنید و نگه دارید. این کار یک نوار ابزار باز می کند که در آن میتوانید هر نوعی از ابزار Lasso را انتخاب کنید.

۶. ناحیه ای که میخواهید شارپ شود را انتخاب کنید

در حالیکه ابزار Lasso (یا ابزار Magnetic Lasso) انتخاب شده، دور ناحیه ای که میخواهید اصلاح کنید را خط بکشید.

با کلیک و نگاه داشتن دکمه موس و در عین حال کشیدن نشانگر موس برای ترسیم خط میتوانید این کار را انجام دهید. وقتی به ابتدای کار برگشتید دکمه موس را رها کنید.

انتخاب شما باید دقیق باشد همانطور که در اینجا نشان داده شده، اما زیاد روی دقیق بودن آن خودتان را معطل نکنید.

۷. حاشیه های دور انتخاب خود را فید کنید

در منوی Select و سپس در Modify گزینه Feather را انتخاب کنید.

فید کردن حاشیه، دور ناحیه انتخاب را تیره خواهد کرد. به اینصورت روی صفحه نمایش ظاهر نخواهد شد، اما وقتی شروع به اصلاحات روی تصویر کنیم تاثیر آنرا میتوان دید.

۸. استفاده از فید کردن

مزیت فید کردن این است که ترانزیشن را ملایم می کند و باعث می شود ویرایش های شما در کار ترکیب شود.

تصویر زیر نشان می دهد که ویرایش شما چطور به نظر خواهد رسید اگر ناحیه انتخابی را فید نکرده بودید. این فقط یک ویرایش ساده و بدون قصدی برای ترکیب آن در کار می باشد.

هیچ قانون ثابتی بر اینکه چقدر فید کنید وجود ندارد. توصیه این است که هر چه ویرایش شما ظریف تر باشد، تعداد پیکسل هایی که میتوانید استفاده کنید کمتر می شود. قانون سرانگشتی این است که بین ۳ تا ۵ پیکسل تنظیم شود. (بیشترین مقداری که من تا بحال استفاده کردم ۹ بوده و خیلی زیاد است.) در صورتی که زیاد فید کنید ممکن است ناحیه بزرگی از تصویر خود را ملایم کنید. پیش بینی اینکه چقدر ویرایش های شما میتوانند زیاد شوند چیزی است که با تجربه بدست می آید. خبر خوب این است که شما میتوانید تجربه کنید.

بالاخره فتوشاپ همراه با چندین سطح از Undo می باشد. شما فقط روی یک لایه باز و فقط کپی تصویر اصلی کار می کنید. بنابراین اگر چیزی را امتحان کنید و درست از آب درنیاید، همیشه میتوانید به عقب برگردید.

۹. اعمال افکت Smart Sharpen

یک جمله قدیمی هست که می گفتند “بیشتر از یک راه برای انجام یک کار وجود دارد” بخصوص در مورد فتوشاپ صحیح است. عملا برای هر کاری چندین روش وجود دارد. همه آنها نتایج یکسانی ایجاد نمی کنند اما بطور کل نتایج مشابهی ایجاد می کنند. با در ذهن داشتن این مساله، من به شما فقط یک روش برای شارپ کردن ناحیه محوی که بخاطر مشکلات فوکوس یا انکسار ملایم است نشان خواهم داد. در منوی Filter و سپس Sharpen ، گزینه Smart Sharpen را انتخاب کنید.

یک سوءبرداشت معمول که در میان کاربران فتوشاپ وجود دارد این است که فیلترهای smart را فقط میتوان برای لایه های smart یا smart object استفاده کرد. این صحیح نیست و من خیلی ناگهانی از کار با smart sharpen خوشم آمد.

۱۰. ویرایش های خود را پیش نمایش کنید

وقتی پنجره باز می شود، مطمئن شوید که گزینه preview تیک خورده باشد. این کار به شما اجازه میدهد که تغییرات را در حین اعمال آنها ببینید.

بخصوص این خیلی مهم است چون بایستی تغییرات خود را چشمی انجام دهید. به این صورت که اسلایدرها را تنظیم می کنید و میبینید که روی عکس شما چطور به نظر می رسد.

۱۱. درک کنترل ها و آپشن های افکت Smart Sharpen

من فقط میتوانم شما را برای ایجاد تنظیمات راهنمایی کنم چون هر تصویر متفاوت است.

یک روش مفید برای زمانی که چشمی تنظیمات انجام می دهید این است که بطور موقت مقدار اسلایدر Amount را بالای ۱۵۰ درصد قرار دهید. شما در واقع به مقداری خیلی بیشتر از چیزی که در ویرایش نهایی خودتان استفاده میکنید نیاز دارید.

حالا وقتی اسلایدر Radius را تنظیم کردید، میتوانید آسانتر تفاوت ها را در پنجره پیش نمایش ببینید. بطور کل، میخواهم شعاع پیکسلی را کم حفظ کنم. خیلی نادر پیش می آید که بخواهید بالاتر از ۲ پیکسل انتخاب کنید و اغلب کمتر از ۱ پیکسل خواهد بود. در اینجا من آنرا روی ۰.۴ پیکسل تنظیم کردم. این تصمیم را با فقط نگاه کردن به پیش نمایش گرفتم.

یک تذکر سریع در مورد منوی Remove هست. این منو فقط سه تا آپشن دارد، که هر یک نوع متفاوتی از محوی را پوشش می دهد. ادامه بدهید و هر یک از تنظیمات را امتحان کنید و در پنل preview به تاثیر آن نگاه کنید.

محوی گوسی (gaussian) به مشکلات فوکوس یا محوی بیش از حد مربوط است. محوی لنز عمدتا انکسار یا ملایمت پیش آمده با لنزها یا فیلترهای با کیفیت پایین است. محوی حرکت مربوط به حرکت دوربین یا سوژه است و کنترل زاویه (Angle) را هم فعال می کند تا بتوانید به فتوشاپ جهت محوی را اعلام کنید.

همینطور توجه کنید که افکت فقط به محدوده ناحیه انتخابی اعمال شده است. این همه ی هدف تعریف ناحیه ی انتخابی است.

۱۲. نهایی سازی مقدار شارپ کردن

حالا در حالیکه شعاع انتخاب شده، مقدار اسلایدر Amount را به عقب برگردانید تا افکتی واقعگرایانه تر بدست آورید.

زوم کردن روی تصویر پیش نمایش در اینجا میتواند مفید باشد. حتی اگر نمیتوانید کل ناحیه انتخابی را ببینید، میتوانید روی تصویر کلیک کنید، نگه دارید و بکشید تا روی تصویر حرکت کنید. به جزییاتی مثل چشمان نگاه کنید تا نمای خیلی نزدیکی از تاثیر ویرایش های خودتان را ببینید. معمولا لازم نیست بیشتر از ۳۰۰ تا ۴۰۰ درصد زوم کنید. حتی در این سطح، تصویر ممکن است نواحی پیکسلی شده واضحی داشته باشد.

۱۳. بررسی مجدد نتیجه

همینطور که اسلایدر را برگردانید، باید نتیجه را در صفحه ی پیش نمایش ببینید. همینطور قادر خواهید بود که ناحیه ترانزیشن که در آن ناحیه انتخابی فید کرده اید را هم ببینید. در صورتی که ترانزیشن ظاهر بقدر کافی صافی ندارد، عملیات را کنسل کنید و به مرحله ۷ برگردید. در صورتی که پیکسلی شدن در پیش نمایش شما شدید است، زوم را به عقب ببرید تا درک بهتری از افکت داشته باشید. وقتی از آن راضی هستید، روی OK کلیک کنید تا تغییرات اعمال کنید.

حالا میخواهیم قبل و بعد کار را مقایسه کنیم! با کلیک مکرر روی آیکون مردمک چشم کنار لایه working layer میتوانید لایه را خاموش و روشن کنید. این کار باعث می شود که نتایج قبل و بعد ویرایش های خودتان را ببینید. در این مثال، شناگر فقط کمی سافت است. نمونه های با محوی شدیدتر یا ویرایش های زیادتر ممکن است نتایج آشکاری ایجاد کند، اما مطابقا طبیعی کردن آنها هم سخت خواهد بود.

۱۴. مسطح کردن تصویر

میتوانید تصویر ویرایش شده را در هر مرحله از مسیر ذخیره کنید، اما برای اینکه بتوانید آنرا برای اکثر مقاصد استفاده کنید، ممکن است لازم باشد آنرا در یک فرمت یونیورسال قرار دهید.

تصاویر JPG و PNG دو نمونه از فرمت های متداول جهانی هستند. مساله ای که این فرمت ها دارند این است که از تصاویر چندلایه ای پشتیبانی نمی کنند. پس از قبل از اینکه بتوانید ذخیره کنید، باید لایه ها را در یک لایه ترکیب کنید. این یعنی مسطح کردن تصویر. برای مسطح کردن تصویر، روی لایه ها کلیک راست بزنید (یا با گرفتن کلید Cmd کلیک کنید).

توجه کنید که انواع مشخصی از لایه ها (انواع بسیاری از لایه ها وجود دارند که در این آموزش پوشش داده نشده اند) آپشن مسطح کردن (flatten) را در اختیار شما قرار نمی دهند. کلیک راست کردن روی لایه Background یک شرط ایمن است (هیچوقت نمیتوان روی آن کلیک راست کرد).

از منویی که ظاهر می شود، گزینه Flatten Image را انتخاب کنید. همیشه آخرین انتخاب است.

۱۶. ذخیره فایل نهایی

متوجه می شوید به محض اینکه تصویر را مسطح کنید همه لایه ها همان لحظه ناپدید می شوند، اما همه ویرایش های شما هنوز سر جایش است. حالا لایه ها بخشی از تصویر اصلی هستند.

حالا در منوی File ، گزینه Save را بزنید (یا اینکه در منوی File گزینه Save As… را بزنید) و سپس تصویری که تازه شارپ کردید را ببندید.

اصلاح محوی مبتنی بر حرکت

محوی مبتنی بر حرکت یا توسط حرکت دوربین یا بر اثر حرکت سوژه رخ می دهد. تکنیک های مشابهی استفاده شده تا هر دو مورد اصلاح شوند. اصلاح حرکت سوژه بصورت انتخابی انجام میشود، درست مثل کاری که در بالا انجام دادیم، اما اجازه دهید به شما روشی متفاوت را نشان دهم تا با آن کار مشابهی را انجام دهید.

با باز کردن تصویر و ایجاد یک لایه کاری (working layer) شروع کنید، همانطور که در مراحل ۱ تا ۴ در بالا توضیح داده شده است.

۳. استفاده از ماسک های لایه

حالا میخواهیم یک ماسک لایه اضافه کنیم. یادتان می آید که در مرحله ۴ وقتی گفتم که خطاب لایه ها بعنوان برگه های ترانسپرنت مقایسه درستی نیست؟

لایه هایی که ما روی آن کار میکردیم در واقع بیشتر مثل کپی های تصویر اصلی شما هستند، جز اینکه بخش هایی از آنها را میتوان بصورت انتخابی ترانسپرنت کرد. این کاری است که میخواهیم الان انجام دهیم.

در پایین پنل لایه ها، روی آیکونی که بصورت یک دایره داخل مربع است کلیک کنید. این کار یک ماسک لایه روی لایه فعال (هایلایت شده) اضافه می کند.

۴. درک روش کار با ماسک های لایه

لایه هنوز یک کپی از تصویر اصلی شماست، اما ماسک لایه به شما اجازه می دهد که بخش هایی از آنرا شفاف یا غیرشفاف کرد.

وقتی روی ماسک سیاه می کشید، آن بخش را ترانسپرنت می کنید و لایه زیر آن نمایان می شود. وقتی سفید (پیش فرض) استفاده می کنید، لایه غیرشفاف می شود و بخشی از لایه زیر را می پوشاند.

برای تصویر کردن این مساله، میخواهیم وارد چند مرحله شویم تا درک کنیم که چطور روی ماسک ها و لایه ها براش بکشیم.

دقت کنید که ماسک (صفحه ی مستطیلی سفید روی پنل که فلش بزرگ به آن اشاره دارد) یک خط دوبل بعنوان حاشیه ی خود دارد. این به این معنی است که با این امکان وقتی روی تصویر براش بکشید در واقع روی ماسک براش می کشید.

همه ی نقاشی ها و ویرایش ها در فتوشاپ روی تصویر بزرگی که روی صفحه نمایش خود می بینید انجام شده اند. فقط با چک کردن پنل Layers میتوانید بفهمید براشی که کشیدید به لایه یا ماسک اعمال شده است.

پس در این مرحله توجه کنید که روی خود تصویر حاشیه دوبل وجود دارد. این بدین معنی است که علامت زرد روشن X که من کشیدم روی کپی لایه خود تصویر قرار دارد. این مساله را میتوانید روی نمایه بندانگشتی لایه تصویر ببینید.

۵. ابزار خود را انتخاب کنید

برای انتخاب هر لایه تصویر یا ماسک تصویر، خیلی ساده روی آن در پنل Layers کلیک کنید. کل لایه ای که انتخاب کردید هایلایت شده و روی آن نمایه بندانگشتی که کلیک کردید یک حاشیه خطی دوبل ایجاد شده است که حاکی از جایی است که رنگ شما اعمال شده است.

فتوشاپ بخاطر می آورد که کدام رنگ ها و ابزار را روی بخشی از تصویر داشتید استفاده میکردید، بنابراین مهم است که اول انتخاب کنید با چه لایه یا ماسک لایه ای میخواهید کار کنید و سپس ابزار و رنگ های خود را قبل از شروع کار روی آن مجددا بررسی کنید.

میخواهیم بخشی از لایه را ترانسپرنت کنیم، بنابراین ماسک را انتخاب کردم (این کار را در مرحله بعد به شما نشان می دهم) و حالا میخواهم مطمئن شوم که از ابزار براش رنگ استفاده می کنم و روی آن سیاه می کشم. فقط بعد از اینکه لایه یا ماسکی که میخواهید با آن کار کنید را انتخاب کردید، ابزار و رنگ های خود را انتخاب کنید.

۶. نمایش شفافیت لایه انتخابی

حالا که دوباره همه چیز را چک کردیم، من روی ماسک لایه Working Layer سیاه کشیدم.

میتوانید روی نمایه بندانگشتی لایه ببینید که کل علامت زرد X هنوز در عکس است. همینطور میتوانید لکه ی سیاهی که روی نمایه بندانگشتی ماسک لایه کشیدم را ببینید.

در تصویر اصلی، میتوانید ببینید که افکت به این صورت است که بخشی از علامت زرد X را پاک کنیم. در واقع، همه کاری که کردم این بود که آنرا ترانسپرنت کردم تا تصویر زیر از میان آن نمایش داده شود. از آنجاییکه تصاویر مشابه هستند، مثل این است که آنرا پاک کردم.

۷. برگشتن به مسیر کار

حالا که به شما نشان دادم که ماسک کردن لایه چطور کار می کند، میخواهیم از یک میان بر کوچک به عقب برگردیم و سعی کنیم محوی حرکت این تصویر را برطرف کنیم.

بخشی از فرآیند برطرف سازی شامل پاک کردن لایه working layer که استفاده میکردیم است، چون من فقط داشتم از آن برای نشان داده نحوه کارکرد لایه ها استفاده میکردم. من آنرا با یک لایه کاری جدید و تمیز جایگزین کردم.

توجه کنید که هم زمینه جلو و هم زمینه عقب در تصویر من شارپ است، با این وجود سوژه حرکت کرده و محو شده است.

۸. اصلاح محوی حرکت

در عوض کشیدن یک ناحیه انتخابی، میخواهیم کل لایه را از حالت محوی دربیاوریم و سپس بخش هایی که لازم نداریم را ماسک کنیم. سپس میتوانم یک فیلتر Smart Sharpen اضافه کنم.

تفاوت این است که حالا آنرا تنظیم میکنم تا محوی حرکت را اصلاح کند و از کنترل زاویه Angle استفاده میکنم تا به فتوشاپ جهت حرکت را اعلام کنم.

توجه کنید که من در اینجا از تنظیمات بالاتری نسبت به مثال قبل استفاده میکنم. به این دلیل که:

درجه محوی بیشتر است بنابراین به اصلاح شدیدتری برای برطرف کردن آن نیاز دارم، و

با توجه به جزییات خوبی مثل الگوی شبکه ای روی کلاهش و چین های روی پیراهنش، تنظیمات در اینجا طوری تنظیم شده که به چشم من بهترین به نظر رسیده است.

۹. ماسک کردن بخش های محو نشده در تصویر اصلی

ممکن است دقت کرده باشید که در پنل پیش نمایش از مرحله قبل دقت کرده باشید که ویرایش های من بخش های محو نشده مثل زمینه را خیلی بدتر کرده است. اینجاست که ماسک کردن وارد کار می شود. بنابراین من ماسک لایه را انتخاب می کنم، و روی بخش هایی که نمیخواهم افکت smart sharpen اعمال شود براش می کشم. با مشاهده دقیق، ممکن است روی تصویر بندانگشتی روی ماسک لایه توجه کنید که من سیاه، سفید و خاکستری کشیده ام. درست است. شما میتوانید هر رنگی که میخواهید روی ماسک لایه بکشید. من معمولا فقط از سایه های خاکستری استفاده میکنم.

رنگ های کشیده شده روی ماسک لایه رنگ روی تصویر قرار نمی دهد. در عوض فتوشاپ رنگ را به سیاه و سفید تبدیل میکند و سپس از تونالیته رنگ بصورت سایه ای از خاکستری استفاده می کند. رنگ زدن با خاکستری باعث می شود که ناحیه رنگ شده نیمه ترانسپرنت شود. بنابراین استفاده از ۵۰ درصد خاکستری روی دود در زمینه جلو میتواند به این معنی باشد که نیمی از افکت شارپ کردن مجاز به نمایش است. این ترفند کوچک کنترل زیادی بر نحوه اعمال ویرایش ها به تصاویر در اختیار شما میگذارد.

۱۰. افکت نهایی

تصویر نهایی هنوز کامل نیست اما خیلی بهتر است.

امیدوارم این آموزش به شما درک خوبی در مورد محوی و نحوه ی مخفی کردن آن داده باشد. ما همینطور استفاده از لایه ها و ماسک کردن را برای کسب کنترل بیشتر در پست پروداکشن پوشش دادیم. در صورتی که سوالی دارید یا روش جایگزینی برای شارپ کردن دارید، نظر خود را در زیر پست کنید!

برچسب ها

دیدگاه خود را مطرح کنید