آموزش ساخت تصویر یک قفسه دیواری فلت در ادوبی ایلوستریتور
سطح آموزش: مبتدی
برای مدت ها همه ی ما از قفسه های دیواری برای نگهداری کتاب ها، فنجان ها و چراغ ها یا تزیین خانه با گیاه و عکس پرتره استفاده میکردیم. قفسه ها خیلی مفید هستند و همیشه کمک می کنند تا در هر مکانی فضا ذخیره کنید، و بخاطر همین انگیزه پیدا کردم تا این آموزش را بسازم که در آن این دو قفسه دیواری را طراحی خواهیم کرد.
در این آموزش ساخت تصویر یک قفسه دیواری فلت در ادوبی ایلوستریتور را یاد میگیرید و میبینید چطور این قفسه ها را با استفاده از شکل های ساده بسازید و تکنیک های ابتدایی را بکار بگیرید تا هر یک از اجزایی که روی آنهاست را ایجاد کنید. امیدوارم که از فرآیند لذت ببرید و چیز جدیدی یاد بگیرید.
۱. چطور یک قفسه دیواری بسازیم
مرحله ۱
با ایجاد یک سند جدید (رفتن به منوی File و انتخاب New) با پهنای ۸۰۰ پیکسل و ارتفاع ۶۰۰ پیکسل شروع میکنیم. اولین چیز ساختن قفسه است که همه ی آبجکت ها روی آن قرار خواهند گرفت.
برای قفسه، یک مستطیل با ابعاد ۲۸۰ در ۱۶ پیکسل با ابزار Rectangle (کلید M) ایجاد کنید و رنگ #۸۱۹۹A3 را بعنوان رنگ پر کردن انتخاب کنید. برای تکیه گاه قفسه، با یک مستطیل در ابعاد ۱۴ در ۳۰ پیکسل و بیضی با ابعاد ۴ در ۴ پیکسل به رنگ #۸FAAB5 با ابزار Elipse (کلید L) یک پیچ بسازید.
مرحله ۲
با یک مستطیل به ابعاد ۱۴ در ۸ پیکسل به رنگ #۶B7F87 برای تکیه گاه قفسه سایه اضافه کنید، پیچ را تکثیر کنید (کلیدهای Ctrl و C و سپس کلیدهای Ctrl و F)، و رنگ fill آنرا به #۶B7F87 تغییر دهید. بعد از آن، آنرا به عقب ببرید (کلیک راست کنید و در Arrange ، گزینه Send Backward را انتخاب کنید) و بیضی را با دو بار زدن کلیدهای فلش روی کیبورد جابجا کنید.
با کلیدهای Ctrl و G تمام اجزایی که تکیه گاه را ایجاد میکنند را با هم گروه کنید و با زدن کلیدهای Ctrl و C و سپس Ctrl و F آنرا تکثیر کنید. آنرا در طرف دیگر قفسه قرار دهید، همانطور که در تصویر زیر نشان داده شده است.
مرحله ۳
با زدن کلیدهای Ctrl و G کل اجزای قفسه را با هم گروه کنید و با زدن کلیدهای Ctrl و C و سپس Ctrl و F آنرا تکثیر کنید. با زدن کلیک دوبل روی ابزار Selection (کلید V) و تنظیم فاصله ۱۴۰ پیکسل بالای قفسه دیگر در پنجره باز شده قفسه ی دوم را قرار دهید.
۲. چطور کتاب ها را ایجاد کنیم
حالا که قفسه ها را ساختیم، هر یک از اجزایی که روی آنها قرار میگیرد را ایجاد میکنیم. با کشیدن اولین مجموعه کتاب شروع میکنیم.
مرحله ۱
برای کتاب اول، یک مستطیل با ابعاد ۱۵ در ۶۲ پیکسل و با رنگ #A094D9 بکشید. سپس دو مستطیل به ابعاد ۱۵ در ۴ پیکسل رنگ #۸۹۷FBA و یک بیضی به ابعاد ۷ در ۷ پیکسل و با رنگ #۸۹۷FBA اضافه کنید.
بعد از آن یک مستطیل به ابعاد ۷ در ۶۲ پیکسل با رنگ #A094D9 بالای کتاب اضافه کنید و در پنل Appearance حالت ترکیبی Blending را روی Multiply با ۲۰ درصد Opacity تنظیم کنید. همه چیز را با هم گروه کنید (کلیدهای Ctrl و G).
مرحله ۲
برای کتاب دوم، یک مستطیل به ابعاد ۱۲ در ۵۵ پیکسل با رنگ #۳۴۹۸DB و سه مستطیل به ابعاد ۱۲ در ۳ پیکسل با رنگ #EDEEF0 بسازید و آنها را بطور عمودی با فاصله ۳ پیکسل از هم جدا کنید.
بعد از این، یک مستطیل به ابعاد ۶ در ۵۵ پیکسل با رنگ #۳۴۹۸DB اضافه کنید و با استفاده از پنل Appearance حالت ترکیبی Blending آنرا به Multiply با ۲۰ درصد Opacity تغییر دهید. همه کتاب ها را با هم گروه کنید (کلیدهای Ctrl و G) و آنرا در کنار کتاب دیگر بگذارید.
مرحله ۳
برای کتاب سوم، یک مستطیل به ابعاد ۶ در ۵۰ پیکسل با رنگ #F6CD61 بکشید و یک مستطیل به ابعاد ۳ در ۳۰ پیکسل با رنگ #EDEEF0 در مرکز آن اضافه کنید. سپس یک مستطیل به ابعاد ۳ در ۵۰ پیکسل با رنگ #F6CD61 ایجاد کنید و حالت ترکیبی Blending آنرا به Multiply با ۲۰ درصد Opacity تغییر دهید. کتاب ها را با هم گروه کنید (کلیدهای Ctrl و G).
روی ابزار Rotation (کلید R) کلیک دوبل بزنید و در پنجره ای که باز می شود برای زاویه Angle مقدار ۳۵۰ درجه وارد کنید.
مرحله ۴
حالا میخواهیم مجموعه دوم کتاب ها را بسازیم.
ابتدا یک مستطیل به ابعاد ۵۸ در ۱۵ پیکسل با رنگ #۶۷۵۳۷A ایجاد کنید و سپس نقاط سمت راست را انتخاب کنید و با امکان Live Corners و با استفاده از ابزار Direct Selection (کلید A) آنها را گرد کنید.
مستطیل را تکثیر کنید (کلیدهای Ctrl و C و سپس کلیدهای Ctrl و F) و رنگ پر کردن آنرا به #EDEEF0 تغییر دهید. به منوی Effect بروید و در Path ، گزینه Offset Path را انتخاب کنید و مقدار آفست ۳px- را تنظیم کنید. سپس، ظاهر آنرا با رفتن به منوی Object و انتخاب Expand Appearance توسیع دهید.
حالا نقاط سمت چپ را انتخاب میکنیم و آنها را با مستطیل دیگر همتراز می کنیم.
مرحله ۵
ابتدا مستطیل آخر را کپی کنید (کلیدهای Ctrl و C). سپس هر دو مستطیل را انتخاب کنید و فرمان Minus Front قرار گرفته در پنل Pathfinder را اعمال کنید.
دوباره مستطیل را پیست کنید (کلیدهای Ctrl و F)، نقاط سمت چپ را انتخاب کنید و آنها را ۲ پیکسل به سمت راست جابجا کنید. حالا یک مستطیل به ابعاد ۶۰ در ۲ پیکسل با رنگ #C2C3C9 ایجاد کنید تا سایه ای روی ستون کتاب اضافه کنید و بقیه ی آنرا با استفاده از ابزار Shape Builder (کلیدهای Shift و M) حذف کنید.
مرحله ۶
با ایجاد یک مستطیل به ابعاد ۶ در ۸ پیکسل با رنگ #۳۹B4FF یک نشانه کتاب دیگر اضافه کنید. ابزار Pen (کلید P) را بردارید و یک نقطه در میانه پایین اضافه کنید و سپس آنرا کمی به سمت بالا ببرید.
حالا اجزای کتاب را با هم گروه کنید (کلیدهای Ctrl و G).
مرحله ۷
برای کتاب دوم از روشی مشابه با مراحل ۴ تا ۶ استفاده خواهیم کرد، بنابراین یک مستطیل به ابعاد ۴۹ در ۱۲ پیکسل با رنگ #۱DABB8 بکشید و گوشه های سمت چپ آنرا گرد کنید.
مستطیل با رنگ #EDEEF0 را تکثیر کنید (کلیدهای Ctrl و C را بزنید و سپس کلیدهای Ctrl و F) و یک آفست به اندازه ۳px- اعمال کنید. سپس همانطور که در مراحل ۵ و ۶ بالا توضیح داده شده ادامه دهید.
مرحله ۸
وقت آن رسیده که مجموعه سوم کتاب ها را ایجاد کنیم. با ساخت یک مستطیل به ابعاد ۷۰ در ۲۳ پیکسل و رنگ #۳۹B4FF شروع کنید و سپس یک مستطیل به ابعاد ۴ در ۲۳ پیکسل با رنگ #EDEEF0 و یک مستطیل به ابعاد ۸ در ۱۲ پیکسل با رنگ #EDEEF0 ایجاد کنید.
بعد از این، یک مستطیل به ابعاد ۷۰ در ۱۲ پیکسل با رنگ #۳۹B4FF بکشید و با استفاده از پنل Appearance حالت ترکیبی Blending آنرا روی Multiply با مقدار ۲۰ درصد Opacity تنظیم کنید.
مرحله ۹
با روشی مشابهی که در مرحله ۷ انجام دادیم یک کتاب دیگر میسازیم. از یک مستطیل به ابعاد ۶۱ در ۱۵ پیکسل با رنگ #C2B6D6 استفاده کنید.
مرحله ۱۰
حالا مجموعه آخر کتاب ها را ایجاد میکنیم.
برای کتاب اول، با یک مستطیل به ابعاد ۷۰ در ۱۰ پیکسل با رنگ #۶۷۵۳۷A شروع کنید. سپس دو مستطیل به ابعاد ۲ در ۱۰ پیکسل با رنگ #EDEEF0 و یک مستطیل به ابعاد ۳۰ در ۲ پیکسل با رنگ #EDEEF0 اضافه کنید.
با ساخت یک مستطیل به ابعاد ۷۰ در ۵ پیکسل با رنگ #۶۷۵۳۷A مجموعه را تکمیل کنید و حالت Blending آنرا روی Multiply با ۲۰ درصد Opacity تنظیم کنید. اجزای کتاب را با هم گروه کنید (کلیدهای Ctrl و G)
مرحله ۱۱
برای کتاب های دوم و سوم در این مجموعه، از یک مستطیل به ابعاد ۷۰ در ۱۰ پیکسل با رنگ #۴CD4B0 استفاده کنید و ۴ مستطیل به ابعاد ۳ در ۱۰ پیکسل با رنگ #EDEEF0 اضافه کنید. بعد از آن، یک مستطیل به ابعاد ۷۰ در ۵ پیکسل با رنگ #۴CD4B0 اضافه کنید و حالت ترکیبی Blending Mode آنرا روی Multiply با ۲۰ درصد Opacity تنظیم کنید (کلیدهای Ctrl و G)
آخرین کتاب را تکثیر کنید (کلیدهای Ctrl و C و سپس کلیدهای Ctrl و F) و کلیک دوبل کنید تا وارد حالت ایزوله (Isolate Mode) شوید. رنگ را به #F6CD61 و رنگ پر کردن سایه را با استفاده از ابزار Eyedropper (کلید I) و فشردن Shift روی رنگ دیگر مستطیل تغییر دهید. کلید Esc را بزنید تا از حالت Isolate خارج شوید.
۳. چطور پرتره ها را ایجاد کنیم
مرحله ۱
در این مرحله میخواهیم برای قفسه ی خودمان پرتره بسازیم. با ایجاد یک مستطیل به ابعاد ۵۱ در ۷۲ پیکسل با رنگ #۶F5E87 و یک مستطیل به ابعاد ۴۰ در ۶۰ پیکسل با رنگ #F7F7F8 شروع کنید.
سپس آخرین مستطیل با رنگ #D8D9DD را دو بار تکثیر کنید (کلیدهای Ctrl و C و سپس کلیدهای Ctrl و F)، و با فلش های صفحه کلید آخرین کپی را دوبار پایین و یک بار به سمت راست ببرید. آنرا همراه با آخرین کپی انتخاب کنید و از پنل Pathfinder فرمان Minus Front را اعمال کنید.
مرحله ۲
یک مستطیل به ابعاد ۳۰ در ۴۸ پیکسل با رنگ #۶F5E87 ایجاد کنید و سپس دو مستطیل به ابعاد ۴۰ در ۴۰ پیکسل با رنگ #BADEB2 اضافه کنید و آنها را با ابزار Rotate (کلید R) بمقدار ۴۵ درجه بچرخانید. از ابزار Shape Builder (کلیدهای Shift و M) تا بخش باقی مانده را حذف کنید.
با ایجاد یک بیضی به ابعاد ۱۴ در ۱۴ پیکسل با رنگ #F7E999 یک خورشید اضافه کنید. اجزای پرتره را با هم گروه کنید (کلیدهای Ctrl و G)
مرحله ۳
برای پرتره دوم، از یک مستطیل به ابعاد ۴۵ در ۶۳ پیکسل با رنگ #۲۹۹EBF استفاده کنید و با یک مستطیل به ابعاد ۳۳ در ۵۰ پیکسل با رنگ #۸BCBDE یک فریم داخلی اضافه کنید. سپس فریم داخلی را دو بار تکثیر کنید (کلیدهای Ctrl و C و سپس کلیدهای Ctrl و F و رنگ آنرا #۷FBACB کنید. کپی آخری را دو تا پایین و یکی به سمت راست ببرید و در پنل Pathfinder فرمان Minus Front را اعمال کنید. وقتی فرمان Minus Front را اعمال می کنید مطمئن شوید که هر دو کپی انتخاب شده اند. در پنل Appearance مقدار Opacity را روی ۵۰ درصد تنظیم کنید.
مرحله ۴
دو مستطیل به ابعاد ۷۰ در ۷۰ پیکسل اضافه کنید و رنگ های #D8E2EC و #۸۷E8C6 را برای پر کردن آنها انتخاب کنید. با استفاده از ابزار Rotate آنها را ۴۵ درجه بچرخانید. سپس ابزار Shape Builder را با کلیدهای Shift و M انتخاب کنید و اشکال را تا فریم داخلی کاهش دهید و شکل های داخلی را حفظ کنید.
اجزای پرتره را با هم گروه کنید (کلیدهای Ctrl و G).
مرحله ۵
برای پرتره آخر، از یک مستطیل به ابعاد ۴۲ در ۵۵ پیکسل با رنگ #۶۷۵۳۷A استفاده کنید و فریم داخلی را به ابعاد ۳۴ در ۴۶ پیکسل با رنگ #FFFFFF تنظیم کنید. مراحلی مشابه با آنچه در مرحله ۲ گفته شد را دنبال کنید تا سایه ی داخلی را اعمال کنید.
یک مستطیل با ابعاد ۲۶ در ۳۸ پیکسل با رنگ #EDEEF0 اضافه کنید. سپس یک بیضی به ابعاد ۱۴ در ۱۴ پیکسل با رنگ #F7A3A2 و با ابزار Polygon یک چندوجهی سه گوشه با شعاع ۸ پیکسل با رنگ #۸۲BBC2 اضافه کنید.
۴. چطور گیاهان را ایجاد کنیم
مرحله ۱
حالا میخواهیم گیاهانی که قرار است روی قفسه زندگی کنند را بکشیم. برای گلدان از یک مستطیل به ابعاد ۳۲ در ۲۶ پیکسل با رنگ #BCCBFA استفاده کنید و سپس با استفاده از ابزار Direct Selection (کلید A) نقاط پایینی را ۴ پیکسل به سمت داخل جابجا کنید.
گلدان را با زدن کلیدهای Ctrl و C و سپس کلیدهای Ctrl و F دو بار تکثیر کنید و کپی ایجاد شده را به سمت چپ ببرید. با استفاده از پنل Pathfinder فرمان Minus Front را اعمال کنید و رنگ پر کردن را به #A4BEE7 تغییر دهید.
مرحله ۲
یک مستطیل جدید به ابعاد ۳۴ در ۳ پیکسل با رنگ #۶B7EB9 اضافه کنید. با زدن کلیدهای Ctrl و C و سپس Ctrl و F آنرا تکثیر کنید و پهنای آنرا با استفاده از پنل Transform به ۱۳ پیکسل تغییر دهید و رنگ آنرا به #۵۵۶AA3 تغییر دهید.
یک مستطیل به ابعاد ۴ در ۲۴ پیکسل با رنگ #۱ABC9C اضافه کنید. سپس یک مستطیل به ابعاد ۸ در ۸ پیکسل با رنگ #۰۸۹E80 ایجاد کنید و گوشه های سمت چپ پایین و سمت راست بالا را با شعاع ۸ پیکسل از پنل Transform گرد کنید. با کلیدهای Ctrl و G آنرا گروه کنید و همانطور که در تصویر زیر نشان داده شده آنرا در موقعیت قرار دهید.
مرحله ۳
میخواهیم برگ های گیاه را بکشیم. از یک مستطیل به ابعاد ۱۵ در ۱۵ پیکسل با رنگ #BADEB2 استفاده کنید و شعاع همه گوشه ها را با استفاده از پنل Transform روی ۱۵ پیکسل تنظیم کنید. برگ اول را با زدن کلیدهای Ctrl و C و سپس Ctrl و F تکثیر کنید و رنگ آنرا #ACD4A3 کنید و آنرا در راستای عمود برعکس کنید (کلیک راست را بزنید و در Transform ، گزینه Reflect را انتخاب کنید).
دو بیضی به ابعاد ۳۰ در ۳۰ پیکسل با رنگ #A2CC99 اضافه کنید و آنها را بصورت متقاطع در مرکز قرار دهید و در پنل Pathfinder فرمان Intersect را اعمال کنید. گلبرگ آخر را پشت بقیه قرار دهید (کلیک راست بزنید و در Arrange گزینه Send Backward را انتخاب کنید). اجزای گیاه را با هم گروه کنید (کلیدهای Ctrl و G).
مرحله ۴
برای گیاه دیگر، با استفاده از روشی مشابه با مراحل ۱ و ۲ شروع میکنیم. از یک مستطیل به ابعاد ۳۲ در ۴۳ پیکسل با رنگ #BCCBFA برای گلدان و دو مستطیل به ابعاد ۳۶ در ۲ پیکسل با رنگ #۶B7EB9 و ۱۸ در ۲ پیکسل با رنگ #۵۵۶AA3 برای بخش بالا استفاده کنید.
مرحله ۵
حالا میخواهیم برگ های گیاه بعدی را بکشیم. ابزار Pen (کلید P) را انتخاب کنید و همانطور که در تصویر زیر نشان داده شده یک گلبرگ بکشید. با ابزار Rotate (کلید R) گلبرگ ها را بچرخانید و رنگ های پر کردن زیر را برای آنها انتخاب کنید.
#BADEB2
#ACD4A3
#A2CC99
یادتان باشد که گلبرگها را با زدن کلیدهای Ctrl و C و سپس کلیدهای Ctrl و F تکثیر کنید.
۵. چطور رادیو را بسازیم
مرحله ۱
حالا میخواهیم با استفاده از یک مستطیل به ابعاد ۳۷ در ۸۰ پیکسل با رنگ #۰۸AAC7 معرف بدنه و اضافه کردن یک مستطیل به ابعاد ۷۶ در ۳۲ پیکسل با رنگ #BFE6EC رادیو را بسازیم.
با زدن کلیدهای Ctrl و C و سپس کلیدهای Ctrl و F مستطیل آخر را دو بار تکثیر کنید و رنگ آنها را #A3D1D9 کنید و کپی آخری را دو بار به سمت پایین و یک بار به سمت راست حرکت دهید. سپس فرمان Minus Front را در پنل Pathfinder اعمال کنید. مطمئن شوید آخرین کپی هایی که ایجاد کردید را برای این منظور انتخاب می کنید.
دو مستطیل به ابعاد ۶ در ۳ پیکسل با رنگ #۰۰۷۰۹۹ برای بدنه رادیو اضافه کنید.
مرحله ۲
حالا با استفاده از یک بیضی به ابعاد ۲۲ در ۲۲ پیکسل با رنگ #A3D1D9 اسپیکرها را اضافه کنید، آنرا تکثیر کنید (با زدن کلیدهای Ctrl و C و سپس زدن کلیدهای Ctrl و F) ، رنگ آنرا #۰۸AAC7 کنید و آنها را ۱ پیکسل بالا ببرید.
سپس یک مستطیل به ابعاد ۱۴ در ۱۴ پیکسل با رنگ #EDEEF0 و یک مستطیل به ابعاد ۷ در ۷ پیکسل با رنگ #۰۸AAC7 اضافه کنید. همه ی بیضی ها را با هم گروه کنید، گروه را تکثیر کنید (با زدن کلیدهای Ctrl و C و سپس کلیدهای Ctrl و F)، و هر دوی آنها را همانطور که در تصویر زیر نشان داده شده قرار دهید.
یک بیضی دیگر به ابعاد ۶ در ۶ پیکسل با رنگ #A3D1D9 اضافه کنید و آنرا تکثیر کنید و رنگ را #۰۰۷۰۹۹ کنید و آنرا ۱ پیکسل بالا ببرید. روش مشابهی را تکرار کنید، اما رنگ پر کردن بیضی آخر را به #۰۸AAC7 تغییر دهید. کلیدهای Ctrl و G را بزنید تا اجزای رادیو را با هم گروه کنید.
۶. چطور ظرف محتوی مداد را بسازیم
مرحله ۱
با ظرف محتوی مداد ادامه میدهیم. با کشیدن مداد با استفاده از یک مستطیل به ابعاد ۳ در ۳۵ پیکسل با رنگ #EBBD63 و سپس اضافه کردن ۴ مستطیل با ابعاد ۳ در ۲ پیکسل با رنگ های پر کردن زیر ادامه می دهیم: CB6120#, #D8D9DD, #AEADB3
یک مستطیل به ابعاد ۱.۵ در ۳۵ پیکسل با رنگ #EBBD63 ایجاد کنید و حالت ترکیبی Blending را روی Multiply با ۲۰ درصد Opacity تنظیم کنید. با استفاده از ابزار Pen (کلید P) یک نقطه در پایین مداد اضافه کنید و آنرا به سمت پایین ببرید. همه چیز را با هم گروه کنید (کلیدهای Ctrl و G).
با استفاده از یک مستطیل به ابعاد ۳ در ۳۵ پیکسل با رنگ #۸۷E8C6 یک مداد دیگر ایجاد کنید. آنرا تکثیر کنید و پهنای Width آنرا با استفاده از پنل Transform به ۱.۵ پیکسل تغییر دهید. با استفاده از پنل Appearance حالت ترکیبی Blending را روی Multiply با ۲۰ درصد Opacity تنظیم کنید. اجزای مداد را با هم گروه کنید (کلیدهای Ctrl و G).
مرحله ۲
حالا با کشیدن یک مستطیل به ابعاد ۲۲ در ۳۰ پیکسل با رنگ #۸۹۷FBA و اضافه کردن یک مستطیل به ابعاد ۲۲ در ۳ پیکسل با رنگ #۷D73B0 یک ظرف شیشه ای بکشید. یک مستطیل دیگر به ابعاد ۲۵ در ۳ پیکسل با رنگ #A094D9 برای بالای ظرف شیشه ای ایجاد کنید. اجزای شیشه را با هم گروه کنید (کلیدهای Ctrl و G) و مدادها را همانطور که در تصویر زیر نشان داده شده زیر شیشه قرار دهید.
۷. چطور جعبه را بسازیم
مرحله ۱
با استفاده از یک مستطیل به ابعاد ۶۳ در ۳۱ پیکسل با رنگ #A094D9 و اضافه کردن یک مستطیل به ابعاد ۶۳ در ۳ پیکسل با رنگ #۸۹۷FBA جعبه را میسازیم. حالا دو مستطیل برای برچسب ایجاد میکنیم که یکی از آنها به ابعاد ۲۸ در ۱۰ پیکسل با رنگ #EDEEF0 و دیگری به ابعاد ۲۲ در ۲ پیکسل با رنگ #F6CD61 خواهد بود. در نهایت با استفاده از یک مستطیل به ابعاد ۶۹ در ۱۳ پیکسل با رنگ #۶F5E87 در جعبه را بسازید. همه چیز را با هم گروه کنید (کلیدهای Ctrl و G).
۸. همه اجزا را در کنار هم قرار دهید
مرحله ۱
همه ی موارد روی قفسه را با هم ترکیب کنید.
مرحله ۲
با اضافه کردن مستطیلی به ابعاد ۸۰۰ در ۶۰۰ پیکسل با رنگ #EFF7E0 در پشت صفحه، طراحی را تکمیل کنید. و به این صورت نقاشی ما تمام می شود.
تبریک میگویم! کار شما تکمیل شد!
تمام! ما این نقاشی شگفت انگیز را تکمیل کردیم و خیلی عالی شد. تقریبا یک تکه از همه چیز ایجاد کردیم که چیز خوبی است چون مطمئنا یاد گرفتید چیزهای جدیدی بسازید و این کمک می کند که تخیل خود را گسترش دهید.
امیدوارم از این آموزش به اندازه من لذت برده باشید، و هر مرحله برای شما تجربه یادگیری بوده است. منتظر نتایج شما خواهم بود!
دیدگاه خود را مطرح کنید